The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Everdell Lane puzzel van White Goblin Games

Everdell Puzzel: Everdell Lane (1000)

In expertspel Everdell beleef je de mooiste avonturen in de prachtige Everdell vallei. In de vallei, rondom de Ever Tree, woont een schattige boswezen-beschaving die je gedurende verschillende seizoenen probeert te laten groeien. De Everdell Lane puzzel is gebaseerd op het basisspel.

€ 27,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Bordspellen en Puzzels

Beschrijving Everdell Puzzel: Everdell Lane (1000)


In het prijswinnende expertspel Everdell is er door de egels, muizen, eekhoorns en schildpadden jarenlang hard gewerkt om Everdell te laten groeien. Om de beschaving van boswezens verder te laten ontwikkelen ben jij verantwoordelijk. In het bordspel sta jij aan het hoofd van een van de boswezens waar je gedurende verschillende seizoenen jouw beschaving probeert te laten groeien.

Ben jij dol op bordspel Everdell én op puzzels? Dan is de Everdell Lane puzzel van White Goblin Games een onmisbare toevoeging aan jouw puzzelcollectie. Deze puzzel heeft uit 1000 stukjes waarmee je je onderdompelt in de prachtige wereld van Everdell.

Everdell expertspel

Op zoek naar de informatie en het spelverloop van expertspel Everdell? Of benieuwd naar de welke uitbreidingen er voor dit bordspel zijn? In dit artikel bespreken we zowel het basisspel en de beschikbare uitbreidingen uitgebreid.

Eigenschappen


EAN
8718026305147
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
40
Speelduur - max
80
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Everdell Puzzel: Everdell Lane (1000)