The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Everdell Insert Foam accessoire van Folded Space

Everdell Insert Foam

Maak het opruimen van expertspel Everdell plus de uitbreidingen een stuk makkelijker met de Insert Foam van Folded Space. Deze dient niet alleen als opslagmogelijkheid, maar kun je ook tijdens het spelen van het bordspel gebruiken.

€ 25,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Accessoires, Gezelschapsspellen, Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Everdell Insert Foam


De Everdell Insert Foam van Folded Space zorgt ervoor dat jij het Everdell basisspel, de uitbreidingen Pearlbrook, Spirecrest en Bellfair én alle Collectors Edition-onderdelen netjes kunt opbergen. De Insert Foam biedt ook een verbeterde spelervaring, aangezien je hem kunt gebruiken tijdens het spelen van Everdell.

Deze tray zet je in de doos van het Everdell-basisspel, waarna je de inhoud van zowel het basisspel als de uitbreidingen en de Collectors Edition-materialen in kwijt kunt. Ieder spelonderdeel kun je opbergen in de daarvoor bestemde bakjes en sleuven. Goed nieuws voor de echte geeks: de kaarten kun je er gesleeved in kwijt.

Je kunt een aantal van de bakjes loshalen en gebruiken tijdens het spelen. Zo heeft iedere speler makkelijk toegang tot de spelonderdelen.

Let erop dat, in combinatie met de Insert Foam, de spelborden, scoreblokken, Ever Tree en grotere tegels niet meer in de originele doos zullen passen. Deze zul je dus moeten opruimen in een uitbreidingsdoos.

Onze tip: berg ze op in de Bellfair-uitbreidingsdoos. Hoe? Begin met het basisspel-bord, dan de zes spelersborden (Bellfair) en als laatste het bergbord (Spirecrest). Hierna plaats je het rivierbord (Pearlbrook) en het scoreblok. Als laatste plaats je de Ever Tree en de spelregelboeken. Mocht je in het bezit zijn van de houten Ever Tree, wordt het een beetje passen en meten. Anders kun je de Pearlbrook- of Spirecrest-uitbreidingsdoos gebruiken.

Eigenschappen


EAN
3800500972930
Merk
Folded Space
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
40
Speelduur - max
120
Complexiteit
3
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Everdell Insert Foam