The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Everdell EN

In het Engelstalige Everdell bordspel van Starling Games duik jij in de schattige wereld van Everdell. Beleef je de allermooiste avonturen in de prachtige vallei waar jij grondstoffen verzamelt. Laat jij je boswezens-beschaving het snelst groeien?

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Everdell EN


De Engelstalige versie Everdell van Starling Games is niet voor niets een prijswinnend expertspel. Dit bordspel speelt zich volledig af in de vallei van Everdell. In deze vallei woont een schattige beschaving van boswezens, die jarenlang gewerkt hebben om Everdell te laten groeien.

Om de beschaving van egels, muizen, eekhoorns en schildpadden verder te ontwikkelen is jouw hulp nodig. Tijdens het spel sta je aan het hoofd van de boswezens-beschaving. Je probeert in de verschillende seizoenen gedurende het jaar zoveel mogelijk grondstoffen en kaarten te verzamelen. Deze kaarten heb je nodig om jouw stad uit te breiden met boswezens en gebouwen.

Grondstoffen als bessen, hars, stenen en hout verzamel je rondom de Ever Tree. Deze prachtige boom is het middelpunt van de Everdell beschaving. Met deze grondstoffen kun je kaarten in je stad spelen.

Laat jij je beschaving het hardst groeien? De speler met de best gebouwde stad en die de meeste punten behaald heeft aan het einde van alle seizoenen wint het spel. Dompel jezelf onder in de wondere wereld van Everdell!

Everdell expertspel

Ben je op zoek naar meer informatie over bordspel Everdell? Of ben je benieuwd naar het spelverloop? In dit artikel bespreken we het basisspel en de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
0013964757521
Merk
Starling Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
80
Engels
Ja
Complexiteit
3