The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Everdell 2nd Edition van Starling Games

Everdell 2nd Edition

In het Engelstalige expertspel Everdell (2nd Edition) van Starling Games beleef je de allermooiste avonturen in de prachtige Everdell vallei.

€ 74,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Everdell 2nd Edition


In het prijswinnende bordspel Everdell 2nd Edition duik je in de wereld van de Everdell vallei, waar een schattige boswezensbeschaving woont. Deze beschaving van egels, muizen, eekhoorns en schildpadden heeft jarenlang gewerkt om Everdell te laten groeien.

Om de beschaving verder te laten groeien en ontwikkelen is jouw hulp hard nodig. Je staat gedurende het spel aan het hoofd van een van de boswezens. Tijdens verschillende seizoenen in het jaar probeer je zoveel mogelijk grondstoffen en kaarten te verzamelen.

Je verzamelt grondstoffen zoals bessen, hars en hout rondom de Ever Tree. Deze prachtig mooie boom is het middelpunt van Everdell. Met de grondstoffen kun je kaarten spelen in je stad, die je steeds verder uitbreidt met boswezens en gebouwen.

Laat jij je beschaving het hardst groeien? De speler met de beste stad en de meeste punten aan het einde van alle seizoenen wint het spel.

Let op: dit is de tweede editie van het Engelstalige Everdell bordspel. Deze tweede editie bevat een verbeterd spelregelboek met duidelijkere uitleg.

Everdell expertspel

Wil je meer weten over Everdell en het spelverloop? In dit artikel vind je alle informatie over het prijswinnende expertspel Everdell en de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
610585962367
Merk
Starling Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
80
Engels
Ja
Complexiteit
3