The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Cubitos

Cubitos

Doe je mee aan de jaarlijkse Kubus Cup om de nieuwe kampioen te worden in dit gezelschapsspel van White Goblin. 

€ 59,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Cubitos


In Cubitos doe je mee aan de prestigieuze jaarlijkse Kubus Cup. In deze race wedstrijd bepalen strategie en een beetje geluk wie de nieuwe Cubitos kampioen wordt. Elke spelers heeft een loper op de renbaan en een volledig team op de achtergrond. Dit team bestaat uit verschillende personages, elk met hun eigen vaardigheden. Het team wordt vertegenwoordigd door dedobbelstenen waarvan het resultaat bepaalt hoeveel stapen je vooruit mag gaan. Verder heb je ook de kans om nieuwe dobbelstenen te gebruiken en de vaardigheden van je team in te zetten. Maar pas op dat je je geluk niet tot het uiterste drijft en helemaal onderuit gaat!

Maak je klaar voor de race

Maak je klaar om te racen met de mafste groep personages die ooit hardloopschoenen hebben aangetrokken! En met vier tracks om uit te kiezen en meerdere varianten van elk personage, zijn er talloze manieren om te spelen.

Cubitos is een dobbelsteen rollend, je geluk uittestend racespel waarin spelers dobbelstenen gooien en rond 4 verschillende kaarten racen om als eerste de finish te bereiken. Ze verzamelen inkomsten in de vorm van credits waarmee ze nieuwe dobbelstenen kunnen kopen die een verbeterd inkomenspotentieel en speciale vaardigheden bieden.


Eigenschappen


EAN
8718026304669
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
2