The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Catan: Uitbreiding 5/6 spelers

Catan: Uitbreiding 5/6 spelers

Uitbreidingsset om het basisspel ook met 5 of 6 spelers te kunnen spelen. Een extra bouwfase zorgt voor nog meer betrokkenheid.

€ 29,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Bordspellen en Uitbreiding

Beschrijving Catan: Uitbreiding 5/6 spelers


Uitbreidingsset om Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van de nieuwe editie van het basisspel vereist (de editie uit 2012 met plastic onderdelen).

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en extra bouwkostenkaarten. Om te voorkomen dat een speler te snel grondstoffen aan de struikrover kwijt is, mag een speler nu na elke beurt (ook die van een andere speler) bouwen, maar daarbij mag hij niet met de bank of met havens ruilen. Verder zijn alle spelregels gelijk aan die van het basisspel.

Heeft u een groot gezin of een uitgebreide spellengroep, dan is Catan voor 5 en 6 spelers een prima manier om dit populaire handelsspel met meer dan 4 spelers te kunnen spelen.

Pluspunten

  • Voor gezinnen met meer dan 4 personen.
  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
  • Meer handel, daardoor nog communicatiever.

Productomschrijving Catan: Uitbreiding 5/6 spelers

Deze uitbreiding bevat dorpen, steden en straten in twee extra kleuren om Catan met nog meer spelers te spelen. Ook bevat deze uitbreiding extra landtegels, zodat het eiland groot genoeg gemaakt kan worden voor het nieuwe spelersaantal. Deze uitbreiding heeft een extra spelregel, waardoor per beurt twee spelers mogen bouwen.Catan is een moderne klassieker met een geschiedenis van ruim 30 jaar. Het spel won vele onderscheidingen en geldt als een mijlpaal op bordspelgebied. Deze huidige editie heeft plastic speelfiguren, landtegels van steviger materiaal, een vernieuwde inlay en handige doosjes om de speelfiguren in te bewaren.

Inhoud:11 zeshoekige landtegels

36 kaarten

4 randdelen

96 speelstukken

28 getallenfiches

De spelregels

Over de uitgever 999 Games

Awaken Realms is een Poolse bordspellen uitgever die ruime ervaring heeft in het creëren van mooie miniaturen en spannende spellen, zoals: Catan en Machiavelli Awaken Relams is een professionele uitgever van bordspellen en maker van verschillende Kickstarter hits. Ze zijn begonnen als een miniatuur schilder studio, maar hebben nu een ruime ervaring met het creëren van uitstekende modellen en spannende spellen. Ze besteden speciale aandacht aan het diepgaand, betrokken en origineel maken van hun spelontwerpen.

Eigenschappen


EAN
8720289472788
Merk
999games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
5
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
60
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd