The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Catan: Opmars van de mensheid

Catan: Opmars van de mensheid

De eerste mensen zetten voorzichtig hun eerste stappen? Catan: Opmars van de Mensheid neemt de spelregels van Catan en zet die in de setting van de prehistorie.

€ 69,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Bordspellen en Uitbreiding

Beschrijving Catan: Opmars van de mensheid


Catan: Opmars van de Mensheid neemt de spelregels van Catan en zet die in de setting van de prehistorie.

In het tijdperk van de prehistorie maken de eerste mensen hun opmars. Ondanks de dreiging van sabeltandtijgers en neanderthalers breiden ze hun leefgebied uit en leren ze steeds beter in de natuur te overleven. Vanuit een bescheiden begin op het Afrikaanse continent zal de mensheid in de loop der jaren de hele wereld bereiken. En jij gaat de oermens helpen!

Je verzamelt grondstoffen zoals huiden, botten en vuursteen en bouwt daarmee nieuwe nederzettingen. Vanuit deze nederzettingen reis je op weg naar nieuwe delen van de wereld, waar je wederom nieuwe vestigingen zet. Daarnaast ontwikkel je je cultuur door middel van 4 ontwikkelingsniveaus. Wie als eerste 10 overwinningspunten verzamelt, wint!

Catan: Opmars van de Mensheid is een vernieuwde versie van Kolonisten van de Prehistorie. De nieuwe editie is voorzien van nieuwe, gedetailleerde speelfiguren en prachtig artwork.

Over de uitgever 999 Games

999 Games is Nederlands grootste uitgever van bordspellen met 35 medewerkers en een assortiment van bekende spellen zoals: Catan en Clever. De kans is dus groot dat ook jij een spel van 999 Games in je kast hebt liggen. Bij 999 Games vind je een divers assortiment spellen van een lagere tot gemiddelde prijs met hier en daar een paar prachtige duurdere spellen. De spellen van 999 games kenmerking zich over het algemeen doordat ze snel te leren zijn waardoor iedereen snel en makkelijk mee kan spelen.

Eigenschappen


EAN
8720289474393
Merk
999 games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1