The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Black Angel

Word jij de leider van de nieuwe planeet Spes? Dan heb je een aantal uitdagende milennia voor je liggen. Weet jij onderweg de juiste keuzes te maken in deze spannende game van Pearl Games?

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Black Angel


De mensheid heeft door haar onverantwoordelijke gedrag de natuurlijke hulpbronnen van de aarde uitgeput, waardoor deze bijna onbewoonbaar is geworden. In een uitbarsting van helderheid, onder druk gezet door de onomkeerbare degradatie van jullie planeet, worden de grote naties gedwongen hun meningsverschillen opzij te zetten en hun kennis te delen om het grootste ruimtevaartuig ooit gebouwd te creëren. Zo wordt het project BLACK ANGEL gelanceerd.

Red de mensheid

De Black Angel, het eerste intergalactische ruimteschip in de geschiedenis, moet de genetische erfenis van de mensheid buiten de bekende werelden brengen, tijdens een reis die waarschijnlijk enkele duizenden jaren zal duren. Haar bemanning zal alleen uit robots bestaan. Omdat geen enkel land bereid is de creatie van de AI (kunstmatige intelligentie) die deze bemanning zal besturen toe te vertrouwen aan een ander land, wordt een compromis gevonden: The Black Angel zal gezamenlijk worden beheerd door verschillende AI's, en het nut van elke beslissing zal worden bepaald.

Aan het einde van deze lange en gevaarlijke reis, wanneer een nieuwe bewoonbare planeet is bereikt, zal de AI die de meeste OP heeft verdiend, worden belast met het ontwaken van de mensheid en het toezicht houden op de nieuwe start. Wordt jij de redder van de mensheid?

Alle rapporten zijn het erover eens: de Black Angel nadert Spes, een planeet met de grootste kans op bewoonbaarheid door de menselijke soort. Profiteer van onze aanpak om de goede relaties te onderhouden die je geleidelijk hebt verweven met de welwillende buitenaardse soort die de melkweg bevolkt, en pas op voor de gevreesde Ravagers, die er alles aan zouden doen om te voorkomen dat je Spes bereikt.


Eigenschappen


EAN
3558380065340
Merk
Pearl Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd