The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Unmatched: Gevecht der Legendes

In Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het duel met elkaar aan. Win jij deze epische strijd in Unmatched van White Goblin?

€ 39,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Unmatched: Gevecht der Legendes


In het spel Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het duel met elkaar aan. De helden uit het spel zijn geïnspireerd op actiehelden uit films, boeken of legendes.

Speel dit miniatuurvechtspel

Unmatched is een zeer asymmetrisch miniatuurvechtspel voor twee of vier spelers. Elke held wordt vertegenwoordigd door een uniek kaartspel dat is ontworpen om hun stijl en legende op te roepen. Tactische bewegingen en het oplossen van gevechten zonder geluk creëren een unieke speelervaring die expertise beloont, maar net als je een set onder de knie hebt, komen er nieuwe helden om voor alle nieuwe match-ups te zorgen.

Zo kun je helden uit andere spellen van de Unmatched reeks met elkaar combineren om de duels nog legendarischer te maken! Wie komt er als winnaar uit de strijd?

Eenvoudig te spelen

De spelregels van Unmatched zijn heel eenvoudig aan te leren wat ervoor zorgt dat het een breed publiek aanspreekt. Pas je in iedere duel aan aan je tegenstander en diens held. De sleutel tot de overwinning ligt in het goed gebruiken van de sterken punten van je held en het blootleggen van de zwakke punten van je tegenstander met de hulp van de kaarten in het spel.


Eigenschappen


EAN
8718026304720
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Unmatched: Gevecht der Legendes