The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Stardew Valley: The Board Game

Bouw je boerderij, verbouw gewassen en verken Stardew Valley in dit gezelschapsspel van Concerned Ape. 

€ 64,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Coöperatief

Beschrijving Stardew Valley: The Board Game


Stardew Valley: The Board Game is een coöperatief spel waarin spelers samenwerken om de Valley te herstellen. Ze bereiken dit door gewassen te verbouwen, dieren te fokken, hun boerderij uit te breiden en middelen uit de hele vallei te verzamelen.

Door vriendschap te sluiten met de lokale dorpelingen, verdienen spelers harten waarmee ze verborgen doelen kunnen onthullen. Alleen door samen te werken kunnen ze voorkomen dat Joja Corporation intrekt en alles bederft.

Dus kies je beroep en pak je startgereedschap; Stardew Valley heeft je nodig!

Coöperatief spel

Het doel van het spel is om opa´s doelen te voltooien en het Community Center te herstellen, waarvoor je verschillende soorten bronnen moet verzamelen die worden weergegeven door tegels. Deze behaal je door kaarten te trekken tijdens een vast aantal beurten. De spelers samen beslissen telkens waar ze hun individuele acties op zullen richten, want samenwerken is vereist. Enkele acties zijn onder meer: water geven van gewassen, vissen vangen, dobbelstenen gooien om mijnen te verkennen en meer.

Moeilijk maar aantrekkelijk spel

Het is erg belangrijk voor ons dat je als koper begrijpt dat Stardew Valley: The Board Game geen casual snelspel is. Hoewel het gemakkelijk te spelen is als je eenmaal de regels kent, is het bedoeld om uitdagend te zijn. Het is dus bedoeld voor spelers die graag wat tijd spenderen aan het spelen van een spel.


Eigenschappen


EAN
0703355455531
Merk
Concerned Ape
Leeftijd - min
13
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
200
Engels
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Stardew Valley: The Board Game