The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Splendor Marvel

Speciale Marvel editie van het bekende bordspel Splendor!

€ 39,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Splendor Marvel


Speciale editie van het populaire gezelschapsspel Splendor. In deze standalone versie nemen de superhelden van het Marvel-universum het over.

Red de wereld met superhelden

Breng een team van superhelden samen en voorkom dat Thanos de wereld beëindigt! De Infinity Stones zijn verspreid over het Multiversum. Gebruik hun essentie om helden en schurken te rekruteren en Infinity Points te verdienen. Stel de Avengers samen, verzamel locaties en claim de Infinity Gauntlet als je klaar bent!

Kies je tokens zorgvuldig, rekruteer personages om Infinity Points en bonussen te verdienen. Deze bonussen helpen je om krachtigere helden te rekruteren en locaties te verwerven... totdat je genoeg personages, kracht en Infinity Points hebt verzameld om het eindspel te activeren!

Gebaseerd op spel Splendor

Hoewel Splendor Marvel de kernregels en hoogwaardige materialen van Splendor gebruikt, heeft het een andere kleurstructuur, een nieuwe trigger voor het eindspel en nieuwe overwinningsvoorwaarden. Je kunt ook Infinity Points verdienen met de Avengers Assemble-tegel die tijdens het spel meerdere keren van de ene speler naar de andere kan worden doorgegeven!

Als je van Splendor houdt, zal het leren van de regels gemakkelijk zijn, maar het kan even duren voordat je het spel onder de knie hebt. En als je Splendor niet kent, zul je binnenkort genieten van de snelle en eenvoudige regels en verslaafd raken aan dit spel zonder het te beseffen!


Eigenschappen


EAN
3558380067870
Merk
Space Cowboys
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Engels
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd