The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Met gratis verzending

Sling Puck - The Game Room

The Game Room heeft nu zijn eigen versie van het populaire behendigheidsspelletje Sling Puck. Een waar collectors item! Het spel wordt geleverd inclusief 5 rode en 5 witte pucks.

€ 29,99€ 36,99

Nog 8 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kinderspellen, Meest verkocht, Speelgoed en Aanbiedingen

Beschrijving Sling Puck - The Game Room


Sling Puck is een super vlot behendigheidsspel voor twee spelers. Het spel wordt ook wel Sling Shot of fast hockey genoemd. Door de eenvoudige regels is het spel geschikt voor jong en oud. 

Sling Puck speelbord met unieke print van The Game Room

The Game Room heeft een geheel eigen ontwerp van het houten Sling Puck bord laten maken. Het poppetje met de astronautenhelm en schaatsen is een speelse verwijzing naar het spel Air Hockey waarmee Sling Puck veelal mee wordt vergeleken. De houten Sling puck game (handgemaakt in Turkije) heeft een afmeting van 63.5 x 33.5 cm.  Dat is een stukje groter dan de reguliere afmeting van 350 × 220 × 30 mm. Het grotere formaat komt de spelerservaring alleen maar ten goede! Op het speelbord is een hoogglans lak aangebracht voor optimale bescherming. Daarnaast zorgt de lak ervoor dat de pucks gemakkelijker over het veld glijden. De set wordt geleverd met 5 witte en 5 rode stenen.

Een chaotisch spelletje voor twee

Ben je nog niet bekend met de hype Sling Puck? In dit behendigheidsspel voor twee spelers is het de bedoeling om jouw eigen speelhelft leeg te krijgen. Alle pucks (10 in totaal) moeten naar de kant van de tegenstander. Middels het elastiek in het houten bord dien je de pucks door het poortje te schieten. Met een gemiddelde speelduur van 5-10 minuten is slingershot een leuk en vlot spelletje voor tussendoor. 

Ontdek meerdere Sling Puck designs

Naast ons eigen ontwerp heeft The Game Room ook houten sling puck borden met een klassiek ontwerp of ga voor onze Sling Puck Kids. De kinder-variant heeft een opdruk van 3 spelende kinderen. Beide borden zijn handgemaakt in Turkije en zijn voorzien van een hoogglans lak voor optimale bescherming.

Eigenschappen


EAN
8720844015085
Merk
The Gameroom
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
5
Speelduur - max
15
Complexiteit
1
Voorraad
8
Formaat
63.5 x 33.5 cm