The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Eindejaars actie

Sling Puck - The Game Room

The Game Room heeft nu zijn eigen versie van het populaire behendigheidsspelletje Sling Puck. Een waar collectors item! Het spel wordt geleverd inclusief 5 rode en 5 witte pucks.

€ 21,99€ 36,99

Nog 393 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kinderspellen, Meest verkocht, Speelgoed en Aanbiedingen

Beschrijving Sling Puck - The Game Room


Sling Puck is een super vlot behendigheidsspel voor twee spelers. Het spel wordt ook wel Sling Shot of fast hockey genoemd. Door de eenvoudige regels is het spel geschikt voor jong en oud. 

Sling Puck speelbord met unieke print van The Game Room

The Game Room heeft een geheel eigen ontwerp van het houten Sling Puck bord laten maken. Het poppetje met de astronautenhelm en schaatsen is een speelse verwijzing naar het spel Air Hockey waarmee Sling Puck veelal mee wordt vergeleken. De houten Sling puck game (handgemaakt in Turkije) heeft een afmeting van 63.5 x 33.5 cm.  Dat is een stukje groter dan de reguliere afmeting van 350 × 220 × 30 mm. Het grotere formaat komt de spelerservaring alleen maar ten goede! Op het speelbord is een hoogglans lak aangebracht voor optimale bescherming. Daarnaast zorgt de lak ervoor dat de pucks gemakkelijker over het veld glijden. De set wordt geleverd met 5 witte en 5 rode stenen.

Sling puck staat ook bekend onder de namen:

 • Sling shot
 • Sling shoot
 • Super winner
 • Puck Game
 • Mini sjoelen
 • Fast sling puck

Er zijn veel versies van het enerverende bordspel te vinden online, maar wij durven wel te zeggen dat onze versie het leukste en beste is en wel hierom:

 1. Gelakt speelveld voor snel schuiven
 2. Stevige houten rand
 3. Stevig elastiek
 4. Groot bord 
  1. (op kleine borden is het spel veel minder leuk omdat je te dicht op het gat in het midden zit)
 5. Leuke prints op het speelveld
 6. Niet inklapbaar 
  1. (inklapbare borden hebben een randje in het midden, waar de pucks overheen stuiteren)
 7. Zakje om de pucks / stenen in op bergen

Een chaotisch spelletje voor twee

Ben je nog niet bekend met de hype Sling Puck? In dit behendigheidsspel voor twee spelers is het de bedoeling om jouw eigen speelhelft leeg te krijgen. Alle pucks (10 in totaal) moeten naar de kant van de tegenstander. Middels het elastiek in het houten bord dien je de pucks door het poortje te schieten. Met een gemiddelde speelduur van 5-10 minuten is slingershot een leuk en vlot spelletje voor tussendoor. 

Mini sjoelbak

Sling puck is eigenlijk een soort 1 - tegen 1 sjoelbak waarop je kan mini sjoelen. Het is daarmee ook zeer leuk om te spelen met oud en nieuw. De klassieke sjoelbakken zijn groot, lastig te vervoeren en het spel is eigenlijk ook niet bepaald om enthousiast van te worden. Wellicht kan je dit jaar op oudejaarsavond een moderne variant van sjoelen spelen op de mini sjoelbak met de sling puck game.

Ontdek meerdere Sling Puck designs

Naast ons eigen ontwerp heeft The Game Room ook houten sling puck borden met een klassiek ontwerp of ga voor onze Sling Puck Kids. De kinder-variant heeft een opdruk van 3 spelende kinderen. Beide borden zijn handgemaakt in Turkije en zijn voorzien van een hoogglans lak voor optimale bescherming.

Spelregels


Het leuke aan Sling puck is dat het geschikt is voor jong en oud. Je kunt er zelfs een drankspel-variant van maken. De houten Sling puck game heeft een afmeting van 63.5 x 33.5 cm. Op het speelbord is een hoogglans lak aangebracht voor optimale bescherming. Daarnaast zorgt de lak ervoor dat de pucks gemakkelijker over het veld glijden. De set wordt geleverd met 5 witte en 5 rode stenen.

Richten en schieten

Het gezelschapsspel Sling puck kan met twee spelers gespeeld worden. Jij en je tegenstander beginnen ieder met 5 pucks. Tegelijk probeer je jouw eigen pucks door de gleuf naar de andere kant te schieten. Dit kan met behulp van het elastiek dat tussen het hout gespannen is. Degene die als eerst zijn stenen aan de kant van de tegenstander weet te krijgen, wint het spel. Precisie en handelingssnelheid zijn hierbij essentieel!

Spelregels

 • Iedere speler begint met 5 pucks;
 • Je speelt met één hand;
 • Schieten van pucks doe je alléén middels het elastiek;
 • Je mag maar 1 puck tegelijk schieten;
 • Je mag de pucks niet verplaatsen om ruimte te maken;
 • Er wordt niet gepauzeerd bij een wegvliegende puck;
 • De speler die een puck buiten het bord speelt, moet hem zelf in zijn eigen speelveld terug brengen;
 • De speler die alle pucks, door de ‘goal’, in het veld van de tegenstander heeft geschoten, is de winnaar.
Sling Puck - The Game Room spelregels (PDF)

Eigenschappen


EAN
8720844015085
Merk
The Gameroom
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
5
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
393
Formaat
63.5 x 33.5 cm

Video