The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Saboteur Het Duel

Speel Saboteur nu ook met z'n tweeën. Verzamel zoveel mogelijk goudstukken en omzeil de hindernissen en de sabotagekaarten van je tegenstander in dit spannende gezelschapsspel.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Saboteur Het Duel


Speel nu ook een rechtstreeks duel met je medespeler in de zoektocht naar goud. Zoek naar het passende evenwicht tussen paden leggen en je tegenstander saboteren. Slaag jij met Saboteur - Het duel erin om het meeste goudklompjes te verzamelen?

Wie is de saboteur?

Spelers kruipen in de huid van dwergen. Als mijnwerkers zijn ze in een mijn, op jacht naar goud. Plots zwaait een houweel naar beneden en verbrijzelt de mijnlamp. De saboteur heeft toegeslagen. Maar welke van de spelers zijn saboteurs? Zal jij het goud vinden, of zullen de duivelse acties van de saboteurs hen er als eerste naartoe leiden? Na drie rondes is de speler met het meeste goud de winnaar.

Met behulp van kaarten krijgen de spelers hun rol toegewezen: mijnwerker of saboteur. De rollen worden geheim gehouden - ze worden pas aan het einde van de ronde onthuld.

Spannend pestspel voor twee spelers

Verzamel en speel padkaarten die naar verborgen schatten leiden. Gebruik speciale kaarten om de inspanningen van je tegenstanders te dwarsbomen. Kun je je identiteit geheim houden? Lees nu alle spelregels van Saboteur


Eigenschappen


EAN
8717249199915
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd