The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Regenwormen uitbreiding

Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen. Met 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten. Zo wordt Regenwormen nog leuker!

€ 16,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen en Uitbreiding

Beschrijving Regenwormen uitbreiding


Uitbreiding van het populaire dobbelspel Regenwormen. Deze uitbreiding bevat 2 extra tegels, 7 regenwormfiches en 5 specialisten. Deze laatste zijn gekoppeld aan bepaalde tegels. Win je dus één van die tegels, dan bemachtig je bijhorende mogelijkheden zoals een extra dobbelsteen of regenwormfiches. Zo wordt je favoriete dobbelspel nog leuker!

  • 2 extra tegels
  • 7 regenwormfiches
  • 5 specialisten

Pik de regenwormen uit de grond

De spelers zijn hongerige kippen die op zoek gaan naar regenwormen. Ze zijn makkelijk te vangen want het enige wat je moet doen is de juiste dobbelstenen kiezen. Maar pas op, wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen. Verder zijn de kippen ook niet verlegen om de wormen van hun medespelers te stelen als dat hen goed uitkomt.

Leuk tactisch dobbelspel

Regenwormen is een eenvoudig dobbelspel waarbij spelers bij iedere worp de tactisch beste dobbelstenen moet uit weten te kiezen. Een beurt is pas geldig als je uiteindelijk ook wormen weet te bemachtigen. Hoe hoger het aantal ogen je verzamelt, hoe meer wormen je uit de grond trekt.

Lees meer over de spelregels van regenwormen


Eigenschappen


EAN
8719214420246
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd