The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Radlands

Radlands is een prachtig kleurrijk spel waarin jij het met je team opneemt tegen de andere speler. Overleef de post-apocalyptische wereld van Radlands. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Radlands


In een post-apocalyptische wereld zijn grondstoffen koning. En nergens is dat meer waar dan in Radlands, het nieuwe duelspel van Roxley Games. Radlands, ontworpen door Daniel Piechnick, geeft je de leiding over een groep overlevenden en probeert te voorkomen dat de andere speler steelt wat van jou is.

Overleef in een post-apocalyptische wereld

De beschaving is weg. Water is kostbaar. Concurrentie is wreed. Treed op als de leider van je post-apocalyptische groep overlevenden in een tand-en-nagelgevecht om je bronnen te beschermen tegen een wrede rivaliserende stam. Het uiteindelijke doel is om de drie kampen van je tegenstander te vernietigen. Elk kan, net als mensen in het spel, schade oplopen. Doe dat en je wordt de koning van de Radlands.

Duellerend kaartspel

Radlands is een competitief, duellerend kaartspel over het identificeren van fel krachtige kaartsynergie├źn.Het is buitengewoon elegant vanuit zowel een component- als game-ontwerpperspectief, bestaande uit een kaartspel met minimale tekstkaarten en een kort rulebook.

Maar laat je niet misleiden door het niveau van elegantie van de game, want Radlands biedt een van de hoogste verhoudingen tussen strategische diepte en complexiteit die Team Roxley ooit heeft meegemaakt.

Voor degenen die op zoek zijn naar een leuk, op zichzelf staand duelspel, raakt Radlands zeker alle punten. Geweldig thema, geweldig artwork, strakke gameplay en unieke mechanica. Er zit veel om van te houden in deze kleine doos.


Eigenschappen


EAN
9781988884134
Merk
Roxley Games
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
20
Speelduur - max
40
Engels
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd