The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Qwixx on Board

Qwixx on board is een variant van het klassieke dobbelspel maar met een optioneel bord waarop je extra bonuspunten kunt scoren

Kopen

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Qwixx on Board


Spelontwikkelaar White Goblin komt met een nieuw vervolg voor het populaire dobbelspel. Qwixx on board wordt gespeeld met dezelfde spelregels als het klassieke basisspel, maar met de toevoeging van een speelbord. Verplaats pionnen, neem velden in en zet doelbewust kruisjes om het spel te winnen. Qwixx on board biedt nog meer mogelijkeden waardoor het een must is voor alle Qwixx-fans!

Dobbel en zet doelbewust kruisjes

Gooi de dobbelstenen, kies en verzamel zoveel mogelijk getallen op je scoreblad. Dat is het doel in het leuke dobbelspel van White Goblin. Het leuke bij Qwixx is dat je niet op je beurt te wachten om te kunnen spelen. Iedereen kan namelijk de worp benutten van om het even welke speler waardoor er geen lange wachttijden zijn vooraleer je aan zet bent.

Qwixx is een eenvoudig dobbelspel dat je in een paar minuten aan iemand hebt uitgelegd. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op reis of voor te stellen aan vrienden die het nog niet hebben gespeeld.

Internationaal bekroond

Spelontwikkelaar White Goblin heeft met Qwixx een van de meest begeerlijke spellen in zijn bezit. Zo won dit amusante dobbelspel verschillende internationale spellenprijzen. Niet onlogisch want eens je begint met dobbelen kan je niet meer genoeg krijgen van dit spel. Heb je ook al de Qwixx koorts te pakken? Lees dan nu de spelregels.
Eigenschappen


EAN
8718026303808
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
15
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd