The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Qwixx Mixx

Qwixx Mixx

Twee nieuwe varianten voor het dobbelspel waarbij de getallen en kleuren geschud worden. 

€ 6,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Qwixx Mixx


Qwixx nog leuker maken? Qwixx Mixx biedt twee nieuwe spelvarianten voor het succesvolle dobbelspel Qwixx. Met deze 2 extra scorebloks haal je nu nog meer uit het spel. Met variant A staan alle getallen in op- en aflopende volgorde maar bestaan de rijen uit verschillende kleuren. Bij variant B staan de getallen door elkaar wat voor extra uitdaging zorgt.

Dobbelplezier voor het hele gezin

Gooi de dobbelstenen, kies en verzamel zoveel mogelijk getallen op je scoreblad. Dat is het doel in het leuke dobbelspel van White Goblin. Het leuke bij Qwixx is dat je niet op je beurt te wachten om te kunnen spelen. Iedereen kan namelijk de worp benutten van om het even welke speler waardoor er geen lange wachttijden zijn vooraleer je aan zet bent.

Qwixx is een eenvoudig dobbelspel dat je in een paar minuten aan iemand hebt uitgelegd. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op reis of voor te stellen aan vrienden die het nog niet hebben gespeeld.

Winnaar van verschillende spellenprijzen

Spelontwikkelaar White Goblin heeft met Qwixx een van de meest begeerlijke spellen in zijn bezit. Zo won dit amusante dobbelspel verschillende internationale spellenprijzen. Niet onlogisch want eens je begint met dobbelen kan je niet meer genoeg krijgen van dit spel. Heb je ook al de Qwixx koorts te pakken? Lees dan nu de spelregels.
Eigenschappen


EAN
8718026301606
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd