The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Rapid Response dobbelspel van Z-Man Games

Pandemic Rapid Response NL

In het opzichzelfstaande spel Pandemic Rapid Response is de wereld getroffen door verschrikkelijke natuurrampen. Het noodlot heeft toegeslagen. Om de mensheid te redden is jouw hulp nodig.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen, Gezelschapsspellen en Coöperatief

Beschrijving Pandemic Rapid Response NL


Pandemic Rapid Response van Z-Man Games is een opzichzelfstaand dobbelspel voor 2-4 personen, gebaseerd op het coöperatieve Pandemic bordspel. In Rapid Response speel je een race tegen de klok.

In dit coöperatieve dobbelspel zijn jullie lid van de internationale Crisis Response Unit organisatie die humanitaire hulp biedt. Om getroffen steden wereldwijd te helpen met levensreddende middelen is jullie doel deze zo snel mogelijk leveren met een vliegtuig. Alleen dan kunnen jullie de mensheid redden.

Omdat zich continu nieuwe rampen blijven voordoen zijn jullie verwikkeld geraakt in een race tegen de klok. Jullie moeten dan ook snel en gecoördineerd samenwerken om missies te voltooien. Je verzamelt voedsel, bestuurt het vliegtuig en levert levensmiddelen door met je dobbelstenen te gooien. Als alle levensmiddelen op tijd geleverd zijn, is de missie geslaagd en winnen jullie het spel.

Let op: Pandemic Hot Zone - Europa kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Ben je op zoek naar meer informatie over het basisspel Pandemic? In dit artikel nemen we alle spelregels en het spelverloop van het coöperatieve bordspel met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Wil je meer informatie over de bestaande Pandemic uitbreidingen en varianten? In dit artikel kun je alle informatie vinden.

Eigenschappen


EAN
8717371241681
Merk
Z-man
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd