The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Patient Zero boek van Aconyte

Pandemic Patient Zero

Duik in de wereld van Pandemic met Patient Zero, de Engelstalige debuutroman van Amanda Bridgeman. Het boek laat zien wat de mensheid kan bereiken als experts samenwerken om ervoor te zorgen dat er nooit meer een wereldwijde pandemie uitbreekt.

€ 14,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Overig

Beschrijving Pandemic Patient Zero


Bodhi Patel is de gloednieuwe hoofdepidemioloog van Global Health Agency, de organisatie met 's werelds beste epidemische specialisten. Voor Bodhi is er helaas geen tijd om rustig te settelen en te wennen aan zijn nieuwe functie. Zijn nieuwe baas, Helen Taylor, heeft de Global Health Agency namelijk ingezet om een ​​mysterieus nieuw dodelijk virus dat zich vanuit Peru naar Brazilië verspreidt, in bedwang te houden.

Op locatie ontdekken ze dat het virus vrij rondwaart in een regio waar een zwaarbewapende drugsbaron de regie voert. Hierdoor is het vinden van een remedie, wat toch al een race tegen de klok was, een stuk moeilijker geworden.

En als dat al niet genoeg is bevindt Bodhi zich ook nog eens in een nieuw team dat nog steeds moet wennen aan alle veranderingen. En in datzelfde team werkt ook zijn ex, de laatste persoon met wie hij verwachtte mee samen te moeten werken...

Spelregels Pandemic basisspel

Ben je op zoek naar informatie over het coöperatieve bordspel Pandemic? In dit artikel nemen we alle spelregels en het spelverloop stapsgewijs met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Wil je meer weten over alle beschikbare Pandemic uitbreidingen en/of opzichzelfstaande varianten? In dit artikel vind je alle informatie!

Eigenschappen


EAN
9781839080210
Merk
Aconyte
Engels
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Pandemic Patient Zero