The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Orléans

Weet jij je geleerden, handelaren, boeren, monniken, ridders zo in te zetten dat jij de machtige heerser van de middeleeuwen wordt in dit strategische gezelschapsspel van White Goblin?

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving Orléans


In het gezelschapsspel dat zich afspeelt in het Franse Orléans is strategie alles. Spelers moeten trachten de macht van hun stad uit te breiden door hun gevolg op de juiste manieren in te zetten.

Maak je stad machtig

Spelers stellen een gevolg samen dat bestaat uit boeren, handelaren, geleerden,vakmannen, ridders en monniken. Iedere volgeling heeft zijn kwaliteiten en die zal je hard nodig hebben om er in te slagen de machtspositie van je stad te vergroten. Vergroot je handel tijdens een van de vele handelsreizen, laat je vakmannen werken aan de bouw van handelshuizen en gereedschap of stel je geleerden in dienst van de wetenschap en laat ze vooruitgang boeken.

Kies de juiste strategie voor je doel

Er zijn verschillende wegen die naar je doel leiden in dit spel. Dit maakt het gezelschapsspel van White Goblin ook strategisch en ook telkens anders iedere keer dat je het speelt. De kunst is om de juiste strategie te kiezen door de speelelementen die je in je bezit hebt te combineren. En let op, want soms kan je meer acties uitvoeren dan je denkt. Wordt jouw stad de machtigste van allemaal?

Orleans kan worden gecombineerd met de uitbreidingen Voorspoed & Belegering en/of Handel & Intrige.


Eigenschappen


EAN
8718026301965
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd