The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Mercado

Wie van jullie is in staat te beste reputatie op te bouwen in het gezelschapsspel Mercado van White Goblin?

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Mercado


In het gezelschapsspel Mercado ben je een rijke burger die zijn aanzien wil vergroten in de samenleving. Koop de mooiste en meest begeerlijke goederen aan voor andere welgestelde burgers met hetzelfde plan dit doen en zorg dat je de beste reputatie van allemaal hebt!

Snuisteren op de markt van mooie dingen

Met een buidel vol geld waaronder meer ook vals geld is in terechtgekomen trek je naar de markt van mooie dingen. Je doel is om je aanzien te vergroten door waardevolle en begeerlijke spullen te kopen. Van een gouden trofee tot een mooie klok of een elegante briefopener. Daarnaast is het ook aan te raden om even langs te gaan bij de marktopzichter en muntenwisselaar. Die heeft misschien wel jokermunten en privileges in de aanbieding die je doorheen het spel goed zou kunnen gebruiken.

Benevel je tegenstanders

Helaas ben je op de markt niet op hetzelfde idee gekomen. Ook je tegenstanders willen hun reputatie vergroten. Om hen te slim af te zijn kan je ze benevelen met flesjes met verleidelijke geuren. Enkel zo slaag je er in om je scoresteen op het reputatiespoor verder te zetten dan die van je medespelers en zo de beste reputatie te krijgen!


Eigenschappen


EAN
8718026303013
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd