The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Machiavelli De Donkere Landen

De uitbreiding Machiavelli: de Donkere Landen introduceert diverse nieuwe karakters en gebouwen die het kaartspel nog spannender maken!

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Machiavelli De Donkere Landen


In deze uitbreiding van Machiavelli: De Donkere Landen worden nieuwe personages en gebouwen geïntroduceerd. Bij het spelen van het spel heb je nu de keuze uit 9 van de in totaal 18 personagekaarten waaronder nieuwe personages als bezweerder, aflaatprediker en intrigant. Ook krijgen de nieuwe gebouwen zoals Casino, Park of Troonzaal een functie waardoor het spel nog tactischer wordt dan ooit!

Bouw stadsstaten

In dit spannende kaartspel draait het allemaal om het bouwen en uitbreiden van stadsstaten. Het doel van de spelers is om als eerste acht gebouwen te bezitten. Het bouwen hiervan betaal je in goudstukken die je tijdens het spel verdient. Het leuke van Machiavelli is dat iedere speler bij iedere ronde telkens een ander karakter krijgt. Deze personages hebben elk een unieke eigenschap die handig kan zijn mits je deze op het juiste moment krijgt. Moordenaar, dief, koning,... Omdat je sommige het liefst later aan de beurt ziet is het handig als je kan raden wie welke rol heeft en daarop anticiperen.

Bekijk hier de spelregels van Machiavelli.


Eigenschappen


EAN
8717249190974
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
8
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd