The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Met gratis verzending

Luxe Roulette set in houten opbergkist

Met deze luxe roulette set in een houten opbergkist biedt jij topentertainment op feestjes en spelletjesavonden. De complete set bevat een roulette wiel, roulettekleed, croupierhark en 200 fiches.

€ 299,00

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Party en Casinospellen

Beschrijving Luxe Roulette set in houten opbergkist


Of je nu voor de gezelligheid speelt of voor echt geld; deze luxe roulette set zorgt voor een ultieme spelerservaring. Het roulette wiel bevindt zich in een houten opbergkist (zwart) van 36 cm groot. Onder het wiel zit een laatje waar de fiches opgeborgen kunnen worden. Het spelletje is natuurlijk niet compleet zonder roulette kleed met de inzetgebieden. Ga jij voor rood, zwart, een kolom óf all in op één getal? Het kleed heeft een afmeting van 130 x 90 cm. Tot slot bevat de roulette set nog een gouden hark waarmee de ‘croupier’ de ingezette fiches in één beweging van het speelveld kan verwijderen.

Raad waar het balletje terecht komt

Het concept van roulette is eigenlijk vrij simpel. De croupier draait aan het wiel waarna het balletje op een getal terecht komt. Jij moet voorspellen waar het balletje op valt, voordat het wiel tot stilstand komt. Roulette kent verschillende inzetmogelijkheden. Zo kun je inzetten op een kleur (rood of zwart), een kolom en op één of meerdere getallen. Hoe hoger het risico, hoe groter de beloning is wanneer jouw voorspelling juist is.

Eigenschappen


EAN
8716096007862
Merk
Engelhart
Leeftijd - min
16
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
25
Speelduur - min
5
Speelduur - max
60
Formaat
36 cm

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd