The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Ligretto blauw

Ligretto blauw

Snelheid en reacties zijn essentieel bij het spelen van het kaartspel Ligretto. Probeer zoveel mogelijk kaarten in oplopende volgorde af te leggen en bereik 99 punten om te winnen. Simpel!Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Ligretto blauw


In het superpopulaire kaartspel Ligretto proberen spelers zo snel mogelijk hun kaarten kwijt te raken. Iedereen speelt tegelijkertijd, waardoor hilarische situaties ontstaan.

Hectisch kaartspel voor meer hilariteit

Eenmaal klaar om te spelen, begint de ronde door iemand die ligretto roept. De race om de ligretto-stack op te ruimen begint. Spelers maken gedeelde stapels kaarten van 1-10 in het midden van de tafel in een van de vier kleuren. Spelers kunnen kaarten spelen uit hun rij, de bovenkant van de ligretto-stapel of uit hun hand gedeeld, in sets van drie. Het spel is hectisch omdat spelers hun kaarten tegelijkertijd spelen. Terwijl kaarten uit hun rij worden weggegooid, vullen spelers hun ligretto-stapel aan. Als spelers op enig moment in het spel geen kaart kunnen spelen, kunnen ze hun hand schudden.

De ronde eindigt zodra de ligretto-stapel van een speler leeg is en de speler "ligretto stop!" roept. Spelers scoren één punt voor elke gespeelde kaart van hun kaartspel en trekken twee punten af ​​voor elke kaart die nog in hun ligretto-stapel zit. De winnaar is de speler die het hoogste behaalt, hoewel je ervoor kunt kiezen om een ​​bepaald aantal ronden te spelen of als eerste een bepaalde score te halen.

Combineer met andere varianten

Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze zijn met elkaar te combineren, zodat er maximaal 12 personen mee kunnen doen. Lees alvast alle spelregels van Ligretto


Eigenschappen


EAN
8720289471033
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
15
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd