The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
King's Dilemma

King's Dilemma

Bepaal het lot van het koninkrijk in het gezelschapspel King´s Dilemma van 999 Games. 

€ 74,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Coöperatief

Beschrijving King's Dilemma


Denk jij te weten hoe je een koninkrijk moet besturen. Dan is dit nu je kans! In King´s Dilemma ben je een van de adviseurs van de koning. Alle beslissingen die de koning moet maken worden aan je voorgesteld. Weet jij wat te doen?

Lastige dilemma´s

Een koninkrijk besturen is zo makkelijk nog niet. Als leiders van de nobele huizen staan jullie de koning in raad en daad bij om het koninkrijk naar een glorieuze toekomst te leiden. Hiervoor krijgen jullie kaarten voorgeschoteld van de dilemmastapel. Aan jou de keuze wat je ermee doet, maar pas op want de toekomst en het lot van het koninkrijk hangt van jouw beslissing af. Denk goed na over de eventuele gevolgen en bedenk wat jouw rol in de geschiedenis wordt.

Speel als adviseur van de koning

Ieder nobel huis heeft een eigen achtergrond met sterke en zwakke punten. Streef je je eigen ambities na of ga je voor het grotere belang van het koninkrijk? King´s Dilemma van 999 Games is een coöperatief spel waarbij spelers samen het lot van het koninkrijk bepalen. Een must-have voor in je spelcollectie.

Eigenschappen


EAN
8719214425524
Merk
999 Games
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd