The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

King Size

King Size is een spannend dobbelspel van Cojones Prod. Heb jij altijd al de grootste willen hebben?

€ 11,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen en Party

Beschrijving King Size


King Size is een geweldig dobbelspel waarbij je je vrienden versteld laat staan van jouw lengte. Het doel van het spel is om ervoor te zorgen dat jij de 'grootste' krijgt. King Size is een simpel spel dat snel gespeeld kan worden. 

Ga voor de grootste

Samen met je vrienden of vriendinnen gaan jullie ervoor om de 'grootste' te maken. Je begint met een eikel en een balzak, daarna bepaal jij wat de lengte wordt! Iedere speler mag tijdens het spel maximaal drie keer met de dobbelstenen gooien. Uiteraard moet je eerst een balzak en een eikel gooien. Gooi je deze niet, dan scoor je geen punten en blijf je zitten met een micropenis. Heb je wel een balzak en eikel? Dan wordt de lengte van je penis bepaald door het optellen van de waarden op de dobbelstenen. 

Op zoek naar ware liefde

Ware liefde vind je door 6 hartjes te gooien. Gooi je er 5? Dan ben je slap geworden en moet je opnieuw gooien met de 6 dobbelstenen. Je speelt dan nog een beurt waarbij je ervoor kunt zorgen dat je zeker de 'grootste' krijgt of achterblijft met een micropenis. 

Samen spelen

Je kunt King Size spelen met 1 tot 5 spelers. Het dobbelspel komt het beste tot zijn recht met 3 spelers. Het spel is niet moeilijk, maar alleen voor spelers van 12 jaar of ouder.

Eigenschappen


EAN
5407007460038
Merk
Cojones Prod SPRL
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
110
Speelduur - max
130
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd