The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

King of Tokyo Dark Edition NL

Vecht voor dominantie in deze gelimiteerde editie van een monstergevecht met dobbelstenen. Verover Tokyo nu in de Dark Editie van King of Tokyo.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving King of Tokyo Dark Edition NL


King of Tokyo: Dark Edition is een collector's edition [gelimiteerde editie: 100.000 exemplaren in 12 talen] van King of Tokyo, waarbij het gevecht plaatsvindt in een alternatieve en donkere wereld waarin de strijd om controle over Tokio nog nooit zo hevig is geweest ...en gemeen!

Ga elkaar te lijf als monsters

In deze versie kruipen spelers in de huid van gigantische monsters die elkaar te lijf gaan in Tokio. Ze gaan elkaar te lijf of proberen zoveel mogelijk punten te sprokkelen door gebouwen te slopen. Dit gebeurt met behulp van de dobbelstenen.

Verder kunnen monsters ook energie verzamelen met speciale actiekaarten waardoor ze extra punten verdienen of extra krachtige aanvallen kunnen inzetten. Iedere geslaagde aanval bezorgt je een plekje in Tokio. Alleen word je dan ook het doekwit van andere monsters. Hoe lang hou je dit vol?

Luxe-editie

Deze editie bevat luxe componenten en geheel nieuwe kunst van Paul Mafayon. De game is gebaseerd op de klassieke KoT-regels, met de toevoeging van een nieuw mechanisme exclusief voor deze editie om een ​​frisse game-ervaring te bieden.


Eigenschappen


EAN
3760175517105
Merk
Iello
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals King of Tokyo Dark Edition NL