The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Honey Buzz NL

De bijen hebben economie ontdekt en hopen hun honing te verkopen aan de andere boswezens om vrede en welvaart te vinden. Het is tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van je bijenkorf, het verzamelen van nectar en het maken van honing.

€ 61,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Honey Buzz NL


De bijen hebben de economie ontdekt. Zo geloven ze dat ze de honing kunnen verkopen aan beren, dassen en andere bosbewoners en zo vrede en welvaart krijgen. Met de lente in aantocht is het tijd om een bijenkorf te bouwen, nectar te verzamelen, honing te maken en dus voor het eerst ook een winkel te maken.

Bouw je eigen bijenkorf

Spelers hebben elk hun eigen bijenkorf en als doel om zoveel mogelijk honing te maken en verkopen. Breid je korf uit met honingraattegels, voer acties uit en zet je bijen meeples op de beste plaatsen. Ondertussen ga je op zoek naar nectar en pollen om honing te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan. Nectar is immers schaars en dus zal een heuse zoektocht moeten worden ondernomen om aan genoeg grondstoffen te geraken voor het maken van heerlijke zoete honing. Kies de juiste strategie, ga naar de berenmarkt, organiseer honingproeverijen en bezoek de koningin om het maximale uit je honingverkoop te halen.

Worker placement game

Honey Buzz NL is een nederlandstalige versie van het worker placement game van Happy Meeple Games. Door de vele strategiën en het originele spelconcept gaat dit gezelschapsspel niet snel vervelen en is het een leuke toevoeging in je spellenverzameling.


Eigenschappen


EAN
5419980166456
Merk
Happy Meeple Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd