The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Harry Potter Hogwarts Battle

Breng de nostalgie van de Harry Potter boeken in je woonkamer met dit gezelschapsspel van Esdevium. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Harry Potter Hogwarts Battle


De krachten van het kwaad dreigen Hogwarts Castle te veroveren in Harry Potter: Hogwarts Battle, een coöperatief kaartspel, en het is aan vier studenten om de veiligheid van de school te waarborgen door kwade krachten en slechte tovenaars te verslaan en hun verdediging te consolideren. In het spel nemen spelers de rol aan van een Hogwarts-student: Harry, Ron, Hermelien of Marcel, elk met hun eigen persoonlijke kaartspel dat wordt gebruikt om middelen te verwerven.

Deck-building spel

Door invloed te verwerven, voegen spelers meer kaarten toe aan hun kaartspel in de vorm van iconische personages, spreuken en magische items. Met andere kaarten kunnen ze hun gezondheid terugkrijgen of tegen schurken vechten, waardoor ze geen macht krijgen. De schurken zetten spelers terug met hun aanvallen en Zwarte Kunsten. Alleen door samen te werken, kunnen spelers alle schurken verslaan en het kasteel beschermen tegen de krachten van het kwaad.

Nostalgie in een gezelschapsspel

Dit gezelschapsspel van Esdevium brengt een nostalgisch gevoel in de woonkamer. Zo doorloop je de zeven boeken van de Harry Potter reeks. Elk boek / schooljaar komt met eigen moeilijkheden en telkens is een andere tactiek vereist. Zo kan je urenlang spelplezier beleven voordat het spel is uitgespeeld en wordt het dus nooit vervelend.


Eigenschappen


EAN
0700304047700
Merk
Esdevium
Leeftijd - min
11
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Engels
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Harry Potter Hogwarts Battle