The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Fog of Love

Wat als je relatie een spelletje is of is het spelletje je relatie? Zoek het uit in Fog of Love van Hush Hush Project. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Fog of Love


Twee geliefden met verschillende persoonlijkheden en doelen proberen door een relatie te navigeren.

Een spel vol liefde

Fog of Love is een spel voor twee spelers waarbij je twee levendige personages creëert die elkaar ontmoeten, verliefd worden en de uitdaging aangaan om een ​​ongebruikelijke relatie tot stand te brengen. Even lijk je in het romantisch sprookje van een romcom te zitten tot de realiteit toeslaat. Een rollercoaster aan emoties, ongemakkelijke situaties, veel plezier maken en af en toe moeilijke compromissen sluiten.

Net als in een echte relatie is het soms wat water bij de wijn doen om de doelen van je relatie te bereiken. Pas je je aan in de relatie of blijf je meedogenloos om uiteindelijk een echte hartenbreker te zijn? Aan jou de keuze!

Leven jullie nog lang en gelukkig? Of ontvouwt de zigzagromantiek tot een einde met een gebroken hart? Hoe je spelavond (en relatie) ook verloopt, een verhaal vol verrassingen wordt het zeker. 

Fog of Love van Hush Hush Project telt ook enkele uitbreidingen die de relatie nog uitdagender maken. Voor meer speelplezier kan je ook nog Fog of Love: Paranormal Romance, Fog of Love: Trouble with the Inlaws of Fog of Love: it will never last kopen.


Eigenschappen


EAN
0843002100008
Merk
Hush Hush Projects
Leeftijd - min
18
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
60
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd