The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Fleet: The Dice Game

Fleet: The Dice Game

Fleet: The Dice Game is een spannend nieuw strategisch dobbelspel met rollen en schrijven van de makers van Fleet!

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Dobbelspellen

Beschrijving Fleet: The Dice Game


In Fleet: The Dice Game ben je terug in het prachtige Ridback Bay om de vruchten te plukken! Fleet: het dobbelspel duurt 10 ronden en elke ronde heeft twee fasen, de bootfase en de stadsfase.

Strategisch dobbelspel

In het spannende nieuwe strategisch dobbelspel gooien de spelers met dobbelstenen.

In de bootfase gooit de actieve speler het aantal spelers plus één bootdobbelsteen. In beurtvolgorde kiest elke speler één dobbelsteen om onmiddellijk te gebruiken. Door een bootdobbelsteen te selecteren, mogen ze het overeenkomende boottype op hun vel afvinken - waardoor licentiekrachten en bootlanceringen worden ontgrendeld om vis te vangen. De dobbelsteen die overblijft nadat alle spelers hebben gekozen, wordt vervolgens door alle spelers gebruikt.

In de stadsfase gooi je stadsdobbelstenen gelijk aan het aantal spelers plus één bootdobbelsteen. Nogmaals, elke speler kiest in beurtvolgorde één dobbelsteen om onmiddellijk te gebruiken. In de stadsfase ontgrendel je speciale gebouwen in de Wharf die bonussen toekennen, ontzagwekkende schepen in de haven om punten te verdienen en meer vis te vangen, of ga je naar de markt en verdien je inkomsten om bonusacties te genereren. De dobbelsteen die overblijft nadat alle spelers hebben gekozen, wordt vervolgens door alle spelers gebruikt.

Vissen vindt plaats tussen fasen in de even rondes en de speler met de meeste punten aan het einde van het spel wint!

Speel ook solo!

Fleet: The Dice Game bevat ook een volledig geïntegreerde solo-modus waarin je het opneemt tegen Captain Ruth om de meeste punten te verdienen en de vruchten te plukken van Ridback Bay.


Eigenschappen


EAN
0609456647885
Merk
Eagle Gryphon Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Engels
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd