The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Domino dubbel 6 groot - 28 stenen - urea met spinners

Het spel Domino Dubbel 6 bevat 28 stenen met spinners. Dankzij het houten kistje met handige schuifdeksel blijven de stenen netjes bij elkaar.

€ 24,99

Nog 3 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Denksport en Op reis

Beschrijving Domino dubbel 6 groot - 28 stenen - urea met spinners


Deze domino set bevat 28 stenen met zwarte ogen en spinners. De spinner in de steen (een soort metalen pin) zorgt ervoor dat de stenen netjes op tafel blijven liggen. Een trilling of plotselinge bries zal in dit geval geen probleem zijn. De dominostenen hebben een afmeting van 50 x 25 x 10 mm. Het houten kistje met schuifdeksel zorgt ervoor dat de stenen niet kunnen rondslingeren. Daarbij kun je ‘m makkelijk overal mee naartoe nemen. Domino Dubbel 6 is tevens ook verkrijgbaar in blik. In deze variant zijn de stenen voorzien van vrolijk gekleurde ogen. Wil je graag meer dominostenen tot je beschikking hebben? Kies dan voor de Double 12 variant met ruim 91 stenen.

Een klassiek legspelletje voor de hele familie

Het spel domino is een leuk spelletje voor tussendoor, geschikt voor jong en oud. Tijdens een speelbeurt mag de speler een steen uit zijn eigen voorraad aanleggen. Het aantal ogen van de kant die tegen elkaar geschoven wordt, moet hierbij gelijk zijn. Een zijde met vier ogen, mag dus alleen in aanraking komen met een steen die ook vier ogen heeft. Indien aanleggen niet lukt, pak je een nieuwe dominosteen uit de voorraad. Wie als eerst al zijn stenen kwijt is, wint het spel. Bekijk hier de spelregels van Domino.

Eigenschappen


EAN
8716096001198
Merk
Engelhart
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
10
Speelduur - max
20
Complexiteit
1
Voorraad
3
Formaat
50 x 25 x 10mm

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Domino dubbel 6 groot - 28 stenen - urea met spinners