The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: Welvaart

Dominion Welvaart is de 4e uitbreiding op het populaire kaartspel Dominion van 999 Games. Deze uitbreiding staat volledig in het teken van geld en rijkdom.

€ 44,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: Welvaart


In het Dominion expertspel van 999 Games probeer je een zo sterk mogelijk kaartendeck te bouwen om je koninkrijk zo snel mogelijk uit te breiden. Met het toevoegen van deze vierde uitbreiding, Dominion: Welvaart, probeer je je kleine koninkrijk zo groot mogelijk te maken om zo rijk mogelijk te worden.

Deze grote uitbreiding bevat onder andere 25 nieuwe koninkrijkkaarten en 2 nieuwe standaardkaarten: Platina en Kolonie. Met deze kaarten kun je een nog sterker deck bouwen. Geldkaarten met acties, kaarten die je laten interacten met andere geldkaarten en dure, krachtige kaarten geven het spel meer variatie en keuzemogelijkheden.

Dominion Welvaart is enkel te spelen in combinatie met het basisspel of de uitbreiding Dominion Intrige.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Zoek je meer informatie over het populaire deckbuilding kaartspel Dominion? Of ben je op zoek naar de spelregels of het spelverloop van het basisspel of de uitbreidingen? In dit artikel geven we je alle informatie over het kaartspel en vind je alle informatie over de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8717249193913
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Dominion: Welvaart