The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: Menagerie

Dominion Menagerie is de 13e uitbreiding op het basisspel Dominion van 999 Games. Met deze grote uitbreiding richt je je op het creëren van de beste menagerie.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: Menagerie


In het basisspel Dominion wil je snel een zo sterk mogelijk kaartendeck bouwen om je koninkrijk zo groot mogelijk te maken. Met het toevoegen van deze dertiende uitbreiding, Dominion: Menagerie, is het koninkrijk niet het enige wat je uit wilt breiden.

Het doel van Dominion Menagerie is het verzamelen van zoveel mogelijk exotische dieren en wilde beesten om de grootste en beste menagerie te bouwen. In de doos zitten 400 nieuwe speelkaarten, waaronder 30 nieuwe koninkrijkkaarten. Hiermee kun je de verzameling van je dieren uitbreiden.

Maar dat is niet alles. Deze uitbreiding komt ook met nieuwe spelersborden, speciale kaarten en gebeurtenissen. Wordt jouw menagerie de grootste?

Dominion Menagerie is enkel te spelen in combinatie met het basisspel. Je kunt deze uitbreiding wel combineren met alle andere Dominion uitbreidingen.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Op zoek naar meer informatie over basisspel Dominion? Goed nieuws! In dit artikel vind je alle spelregels en het spelverloop van Dominion en informatie over alle beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8719214429157
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd