The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: Keizerrijken

Dominion Keizerrijken is de 10e uitbreiding op het populaire Dominion kaartspel van 999 Games. Met deze uitbreiding is jouw koninkrijk geen koninkrijk meer, maar een keizerrijk!

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: Keizerrijken


In het basisspel Dominion is het je doel een zo sterk mogelijk kaartendeck bouwen om je koninkrijk zo groot mogelijk te maken. Met het toevoegen van deze tiende uitbreiding, Dominion: Keizerrijken, is jouw koninkrijk gigantisch. Zo gigantisch, dat het een keizerrijk is in plaats van een koninkrijk.

In Dominion Keizerrijken ben je geen koning meer, maar de keizer van jouw gigantische rijk. Het hebben van zoveel land, geld en macht heeft echter een keerzijde. Er zijn mensen die je van je troon willen afstoten en daardoor ben je altijd maar op je hoede.

Met deze uitbreiding kun je kaarten kopen die je pas op een later moment betaald. En ook leuk: gebeurtenissen uit vorige sets komen later weer terug in het spel. Spannend!

Dominion Keizerrijken is uitsluitend te spelen in combinatie met het basisspel.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Ben je op zoek naar de spelregels van kaartspel Dominion? Zoek niet verder! In dit artikel vind je alle informatie over het basisspel en de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8719214421571
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Dominion: Keizerrijken