The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: De Donkere Middeleeuwen

Dominion De Donkere Middeleeuwen is de 7e uitbreiding op het populaire kaartspel Dominion van 999 Games. Deze uitbreiding speelt zich in plaats van het kasteel, af in een ruïne.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: De Donkere Middeleeuwen


In het Dominion basis kaartspel probeer je een zo sterk mogelijk kaartendeck te bouwen om je koninkrijk zo snel mogelijk uit te breiden. Met het toevoegen van deze zevende uitbreiding, Dominion: De Donkere Middeleeuwen, is het doel om je koninkrijk verder uit te breiden in een ruïne.

Terwijl de omgeving vol ligt met afval en plagen en barbaren de ruïne teisteren, is het noodzakelijk om te bedelen voor geld en spullen. Het feit dat niemand geld heeft voegt een uitdagend aspect toe aan het spel. De uitbreiding heeft onder andere 35 nieuwe koninkrijkkaarten, maar ook pestkaarten waarmee je je medespelers dwars kunt liggen.

Dominion De Donkere Middeleeuwen is uitsluitend te spelen in combinatie met het basisspel of de uitbreiding Dominion Intrige.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Wil je meer weten over expertspel Dominion? Of zoek je naar de spelregels? In dit artikel vind je alle informatie over zowel het Dominion basisspel als alle beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8717249196754
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Dominion: De Donkere Middeleeuwen