The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Dominion combi-doos: Alchemisten & Overvloed uitbreidingen van 999 Games

Dominion combi-doos: Alchemisten & Overvloed

Dominion Alchemisten & Overvloed zijn twee kleinere uitbreidingen op het populaire kaartspel Dominion. In deze combi-doos vind je beide uitbreidingen in 1!

€ 42,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion combi-doos: Alchemisten & Overvloed


In het Dominion basisspel probeer je een zo sterk mogelijk kaartendeck te bouwen om je koninkrijk zo snel mogelijk uit te breiden. Met het toevoegen van deze combi-doos voeg je twee kleinere uitbreidingen in 1 toe aan het basisspel.

Dominion: Alchemisten

Met de uitbreiding Alchemisten voeg je nog meer variatie en nieuwe combinaties toe aan het basisspel. Deze uitbreiding bevat onder andere 12 nieuwe actiekaarten, en een nieuw soort geldkaart. Een slinkse kaart genaamd ‘Bezeten’ maakt het mogelijk om een extra beurt uit te voeren. Maar.. Dat is niet alles! Dit mag je doen met de kaarten van de tegenspeler die links van je zit!

Dominion: Overvloed

Met Overvloed krijg je de mogelijkheid om je kaartendeck flexibeler te maken. 13 nieuwe koninkrijken met bonussen zijn onderdeel van deze uitbreiding. Hoe flexibeler je jouw deck bouwt, hoe meer kans je hebt op het verkrijgen van een bonus. Een nieuw soort kaart, de prijskaart, kun je winnen bij het spelen van de Toernooi-koninkrijkkaart. En dit is een race tegen de klok. Er zitten namelijk maar 5 prijskaarten in de doos en iedere prijskaart kan maar 1x gebruikt worden.

Dominion Alchemisten & Overvloed is enkel te spelen in combinatie met het basisspel.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Zoek je meer informatie over expertspel Dominion? Of ben je op zoek naar de spelregels of het spelverloop van dit deckbuilding kaartspel? In dit artikel vind je alle informatie over het basisspel en de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8719214427061
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Dominion combi-doos: Alchemisten & Overvloed