The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

De Weerwolven van Wakkerdam: Karakters

Uitbreiding op het populaire rollenspel van 999 Games met 16 spectaculaire, nieuwe rollen voor nog meer spanning en variatie. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving De Weerwolven van Wakkerdam: Karakters


Deze uitbreiding van De Weerwolven van Wakkerdam bevat maar liefst 24 kaarten met nieuwe rollen en gebeurtenissen in het leven van de dorpelingen. Zo zijn er zaken die hen meer informatie geven, terwijl andere hen enkel maar het leven zuur maken tijdens hun zoektocht. Van een engel met een eigen doel tot de cavalerie die dorpelingen vermoordt of een acteur die iedere nacht een andere rol krijgt en zorg voor chaos.

De klassieker rond het kampvuur

De Weerwolven van Wakkerdam is een echte klassieker wat spellen betreft. Wie ooit op kamp is geweest zal het ongetwijfeld hebben gespeeld rond het kampvuur. In dit unieke rollenspel krijgt iedere speler een personage toegewezen met een specifieke rol. Een aantal mensen krijgen de rol van weerwolf toegewezen. Het is aan de dorpelingen om te ontdekken wie weerwolf is en deze uit te schakelen vooraleer alle dorpelingen vermoord worden.

Spelplezier voor grote groepen

De Weerwolven van Wakkerdam kan worden gespeeld met groepen tot 28 personen. Het wordt verkocht in kleine doosjes waardoor het erg makkelijk mee te nemen is op reis. Ondanks het kleine formaat bezorgt het gezelschapsspel van 999 Games heel veel speelplezier. Spelers worden aangemoedigd om creatief en tactisch om te gaan in hun rol, waardoor iedere speelronde altijd anders en minstens even leuk wordt.


Eigenschappen


EAN
8717249197027
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
8
Aantal spelers - max
28
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd