The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
De Taveernen van de Oude Stad: Kamer te Huur!

De Taveernen van de Oude Stad: Kamer te Huur!

Nieuwe mogelijkheden voor de Taveerne van de Oude Stad! De uitbreiding Kamer Vrij komt met vier nieuwe modules, waarmee je nog meer variatie in dit spel aan kunt brengen. De vier modules introducer...

€ 24,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving De Taveernen van de Oude Stad: Kamer te Huur!


Taveernen van de Oude Stad: Kamer Vrij is een uitbreiding voor het populaire deckbuildingsspel van 999 Games. Met vier nieuwe modules worden nieuwe regels en thema´s geïntroduceerd. Zo kun je je eigen wijnkelder installeren, gasten in je taveerne laten overnachten, het duel aangaan met de burgemeester van de Oude Stad en kroegbazen inzetten.

Deckbuildingspel van 999 Games

Altijd al je eigen kroeg willen hebben? In De Taveernen van de Oude Stad ben je eigenaar van een kroeg en moet je de concurrentie aangaan met andere herbergen waar drinkebroers en edellieden hun zuurverdiende centen aan biertjes en borrels uitgeven. Als waard van je kroeg probeer je de juiste investeringen te maken zodat jouw kroeg de beste van de Oude Stad wordt!Trek nieuwe klanten aan waaronder de edelmannen die goed zijn voor de reputatie van je kroeg. Maar investeer zeker ook in tafels, personeel en uiteraard zal je leveranciers van het gouden vocht moeten vinden. Het deckbuildingspel van 999 Games wordt gespeeld met dobbelstenen die bepalen welke drank je uitschenkt. Aan jou om te bepalen of je je vaste klanten bedient of die rijke stinkerd in de hoek.

Dankzij de uitbreiding kun je nu eindeloos variaties gaan spelen met het populaire gezelschapsspel. 

Bekijk de spelregels van De Taveernen van de Oude Stad om te ontdekken hoe je het spel speelt.

Eigenschappen


EAN
8720289470647
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd