The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
De Kwakzalvers van Kakelenburg Megabox

De Kwakzalvers van Kakelenburg Megabox

Ontploffende ketels en rare ingrediënten… de kwakzalvers zijn terug, nu in de Kwakzalvers van Kakelenburg Megabox van 999 Games. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving De Kwakzalvers van Kakelenburg Megabox


In dit bordspel kruipen de spelers in de huid van kwakzalvers die een keer per jaar samen komen om elk hun eigen drankjes te brouwen tegen zweetvoeten, heimwee, de hik of liefdesverdriet. Het doel is om deze sketchy mengsels met zoveel mogelijk winst te verkopen op de jaarlijkse bazaar.

Brouw de perfecte drank

Trek ingrediënten uit de stapel en meng deze tot je denkt dat je drank perfect is. Maar pas op van de knalerwten die je hele drank doen ontploffen. Stop dus op tijd om betere en duurdere ingrediënten te bemachtigen waardoor je volgende drank nog beter wordt.

Meer speelplezier

De Megabox-editie bevat het basisspel, de uitbreiding De Alchemisten en de uitbreiding De Kruidenheksen. De Kruidenheksen introduceert de hulpvaardige heksen en materiaal voor een vijfde speler. De Alchemisten breidt het spel uit met extra tableaus en ingrediënten.  De Megabox is de ideale start om in de wereld van Kwakzalvers te stappen!

Lees hier de spelregels van De Kwakzalvers van Kakelenburg


Eigenschappen


EAN
8720289471415
Merk
999 Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals De Kwakzalvers van Kakelenburg Megabox