The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Codenames: Pictures

Communiceer de locatie van de spion aan je team met het partyspel Codenames Pictures van White Gablin

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Party

Beschrijving Codenames: Pictures


Twee rivaliserende geheime diensten zijn op de hoogte van de locaties van de spionnen. Hun team echter kent ze enkel bij hun codenaam. Kan je met een gecodeerde boodschap doorgeven waar de spion zich bevindt?

Vind de locatie van de spion

Codenames Pictures is een verslavend spel waarbij je als team aan de slag gaat. Het hoofd van de geheime dienst probeert contact te leggen met de spionnen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere codenamen op de tafel. Het team moet aan de hand van deze hint trachten de woorden van hun kleur te raden zonder kaarten van de tegenpartij aan te duiden. En dat het liefst nog terwijl je uit de buurt blijft van de huurmoordenaar die op de loer ligt.

Uniek woordspel in teamverband

Codenames Pictures is een uniek woordspel waarbij spelers associaties moeten zoeken in teamverband. Kan je met één hint meerdere woorden aanduiden op tafel, dan heb je een voorsprong op het andere team.

Met 400 verschillende woorden waarvan er telkens maar 25 worden gebruikt per spel, zijn er oneindig veel variaties mogelijk waardoor je het spel vaak kunt herspelen zonder dat het gaat vervelen. Lees hier alvast de spelregels Codenames.


Eigenschappen


EAN
8718026302009
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
8
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Codenames: Pictures