The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Catan: Aanpassingsset

Catan: Aanpassingsset

Combineer de houten en kunststof editie met het Catan aanpassingset van 999 Games. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Uitbreiding

Beschrijving Catan: Aanpassingsset


Upgrade je houten editie naar een kunststof versie van het speelbord. 

Het gezelschapsspel Catan van 999 Games bestaat als sinds 1998 en het is dan ook niet verrassend dat het spel al is vernieuwd sinds de eerste uitgave. In 2012 werden de houten speelstukken vervangen door kunststoffen onderdelen. Een enorme upgrade wat speelmateriaal en artwork betreft.

Omdat de nieuwe uitbreidingen niet altijd makkelijk te combineren zijn met de oude editie is er met dit aanpassingsset Catan de mogelijkheid om onderdelen te vervangen zonder een volledig spel te moeten kopen.

Productomschrijving Catan: Aanpassingsset

999 Games geeft al sinds 1998 '' Catan'' uit. Dit spel is in juli 2012 vernieuwd voor wat betreft speelmateriaal en artwork. De houten speelstukken werden bijvoorbeeld door gedetailleerde kunststof speelstukken vervangen.

De houten en kunststof edities van het basisspel en de vele uitbreidingen die het spel kent, waren helaas niet altijd goed te combineren. 999 Games komt daarom met deze aanpassingsset, zodat de grootste struikelblokken met betrekking tot het combineren van de verschillende uitgaven van ''Catan'' worden opgelost.

Inhoud:Randdelen van het basisspelRanddelen van de uitbreiding van het basisspel voor 5 en 6 spelersSpeelkaarten van het basisspel en de uitbreiding voor 5 en 6 spelers3 houten metropolen

Over de uitgever 999 Games

Awaken Realms is een Poolse bordspellen uitgever die ruime ervaring heeft in het creëren van mooie miniaturen en spannende spellen, zoals: Catan en Machiavelli Awaken Relams is een professionele uitgever van bordspellen en maker van verschillende Kickstarter hits. Ze zijn begonnen als een miniatuur schilder studio, maar hebben nu een ruime ervaring met het creëren van uitstekende modellen en spannende spellen. Ze besteden speciale aandacht aan het diepgaand, betrokken en origineel maken van hun spelontwerpen.


Eigenschappen


EAN
8717249199274
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Speelduur - min
60
Speelduur - max
75
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd