The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Calico

Calico

In het gezelschapsspel Calico van White Goblin ben je een quiltmaker en probeer je de behaaglijkste en mooiste quilt te maken.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving Calico


In het gezelschapsspel Calico gaan alle spelers aan de slag als quiltmaker. Het doel is dan ook erg eenvoudig: maak de mooiste en meest begeerlijke kilt van allemaal door lapjes met verschillende kleuren en patronen te verzamelen en plaatsen.

Wie maakt de mooiste quilt?

Spelers strijden om de titel van meest behagelijke quilt. Strijd daarom tegen je medespelers om de leukste kleurtjes en patronen te verzamelen. Iedere quilt heeft namelijk een bepaald patroon dat moet worden gevolgd en als speler heb je het doel om deze patroon- en kleurcombinatie zo esthetisch aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar dat is niet alles. Je kan ook extra punten scoren door de meest knuffelige katten aan te trekken of door knopen toe te voegen aan je ontwerp.

Naai je quilt bijeen

Een beurt verloopt eenvoudig. Kies een stukje stof uit je hand en naai deze in je quilt en trek vervolgens nog een ander stukje stof uit je hand. Kan je een kleurgroep maken, dan kan je tegelijk ook een knoop op je quilt naaien. Slaag je er in om een aantrekkelijke patrooncombinatie te maken, dan komen de katten op je afgerend. Wie slaagt er in om het meeste punten te scoren voor zijn unieke quiltpatroon, knopen en katten?

Calico is een leuk en verslavend spel van White Goblin dat plezier voor het hele gezin garandeert.


Eigenschappen


EAN
8718026304577
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
3