The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Wingspan Insert Foam accessoire van Folded Space

Wingspan Insert Foam

Maak het opruimen van het expertspel Wingspan en uitbreidingen een stuk overzichtelijker met de Wingspan Insert Foam van Folded Space.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Wingspan Insert Foam


Hou jij ervan om je bordspellen en uitbreidingen overzichtelijk in één doos op te ruimen? Dan is de Wingspan Insert Foam van Folded Space de perfecte keuze.

Met deze insert, die je in de doos van het basisspel legt, kun de inhoud zowel van het Wingspan basisspel als beide uitbreidingen Wingspan Europa en Wingspan Oceanië netjes opbergen. De regels en de speelborden dienen als deksel boven op de Insert Foam.

Buiten het dienen als opbergoplossing, kun je de Insert Foam ook gebruiken tijdens het spelen van Wingspan. Veel van de trays kun je namelijk loshalen en tijdens het spel gebruiken als opbergbakje voor eieren, vogelfiches of kaarten.

Wingspan expertspel

Zoek je meer informatie over het populaire bordspel Wingspan? Of ben je op zoek naar de spelregels of het spelverloop van het expertspel met uitbreidingen? We lichten in dit artikel zowel het basisspel als alle beschikbare uitbreidingen voor je uit.

Eigenschappen


EAN
3800501487228
Merk
Folded Space
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
40
Speelduur - max
60
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd