The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Winactie: Clever tot de 3e macht

Clever tot de 3e macht is de tweede opvolger van de razendpopulaire dobbelsentatie Clever. Het spel is net een week uit en daarom verzorgt The Game Room een toffe winactie.

Clever tot de 3e macht is de tweede opvolger van de razendpopulaire dobbelsentatie Clever. Het spel is net een week uit en daarom verzorgt The Game Room een toffe winactie. Kun jij niet wachten om Clever tot de 3e macht in jouw spellenverzameling te verwelkomen? Doe dan zeker mee met onze winactie op onze Facebookpagina.

Meedoen met de winactie

Meedoen met onze winactie is heel simpel. Ga naar onze Facebookpagina en vertel ons in een reactie op de winactie post waarom jij dit spel wilt winnen en met wie je dit nieuwe Clever-avontuur wilt aangaan. Wij geven het spel 1x weg. Meedoen kan t/m donderdag 25 maart 2021.

Over Clever

In het tactische dobbelspel Clever van 999 Games probeert elke speler op zijn eigen vel zoveel mogelijk punten in de 5 verschillende (met een kleur aangegeven) categorieën te scoren. Hiervoor moeten de dobbelstenen verstandig worden ingezet. Tegelijkertijd is het belangrijk om de worpen van jouw tegenstanders niet uit het oog te verliezen. 

Na de release viel het spel bij zowel het publiek als kenners goed in de smaak. Clever werd in 2019 genomineerd voor Speelgoed van het Jaar én voor de Nederlandse Spellenprijs in de categorie familiespellen.

Na het tweede deel Dobbel zo Clever is met Clever tot de 3e macht nog meer dobbelplezier te beleven. Deze variant bevat dezelfde basisregels, maar heeft nieuwe scoremogelijkheden en bonussen wat garant staat voor nieuwe tactische uitdagingen.

Terug naar overzicht