The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Wild Serengeti

Wild Serengeti

In Wild Serengeti ben je uitgenodigd om de meest fantastische documentaire ooit te produceren en ontvang je punten voor voltooide scènekaarten.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Bordspellen

Beschrijving Wild Serengeti


Welkom in de Serengeti. Eén van ‘s werelds meest waardevolle natuurgebied. Hier leven en jagen miljoenen wilde dieren die in voorspoed leven. Jij bent uitgenodigd om de meest fantastische documentaire ooit te produceren, maar jij doet niet alleen mee aan de race. De meest talentvolle regisseurs zijn uitgenodigd en er zal uiteindelijk maar één documentaire uitgezonden worden. Aan het werk!

In WILD Serengeti ontvang je punten voor voltooide scènekaarten. In slechts 6 rondes voer je acties uit en plaats of verplaats je dieren op de landkaart, verwissel je dieren van plaats of neem je nieuwe scènekaarten van het scène-aanbod. Scènes kun je voltooien door op de landkaart te voldoen aan de voorwaarden van patroon en/of terrein. Tijdens het spel vinden er meerdere migraties plaats en verplaatsen dieren zich over de landkaart. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft verdiend, is de winnaar.

Eigenschappen


EAN
8718026305383
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Video


Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd