The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Verwachte Releases in 2020

Verwachte releases spellen 2020
Benieuwd welke topspellen jij dit jaar nog aan je verzameling kunt toevoegen? The Game Room heeft de leukste 4 verwachte releases op een rij gezet.

Benieuwd welke topspellen jij dit jaar nog aan je verzameling kunt toevoegen? The Game Room is op zoek gegaan naar de leukste verwachte releases. Details over de nieuwe spellen zijn nog niet bekend, maar op basis van de grote lijnen zijn de onderstaande 4 spellen zeker de moeite waard om naar uit te kijken!

The King's Dilemma - 999 Games

Uitgever 999 Games heeft voor dit jaar enkele mooi uitziende spellen voor je in petto. Eén daarvan is het bordspel The King's Dilemma. Met enige fantasie verandert je woonkamer in koninkrijk Ankist. Als speler ben je adviseur van de koning en dat is allesbehalve een simpele taak. Elke ronde trekken spelers gezamenlijk een kaart van de ‘dilemmastapel’ en ervaren jullie hoe het verhaal verder gaat. De keuzes bepalen niet alleen het lot van het koninkrijk maar ook dat van de nobele huizen. Ga je voor het succes van jouw eigen huis of voor het grotere belang? Dit zogeheten legacy-spel duurt circa 60 minuten en is geschikt voor 3-5 spelers vanaf 14 jaar.

De Crew - 999 Games

De Crew is een coöperatief kaartspel dat erg vergelijkbaar is met The Mind van White Goblin Games. Als team (3-5 spelers) moet je proberen in 50 verschillende missies het heelal te doorkruisen. Hiervoor moeten kaarten op de juiste manier opgegooid worden. Omdat praten in de ruimte lastig is, mogen spelers alleen met beperkte middelen met elkaar communiceren. Waar je bij The Mind géén middelen hebt om te communiceren, beschikt De Crew over fiches en een commandantfiguur.

Helden uit het Noorden - White Goblin Games

De release van dit spel komt als geroepen voor mensen die Rovers van de Noordzee platgespeeld hebben. Helden uit het Noorden is namelijk een uitbreiding. Het bevat twee modules die je kunt combineren met het basisspel. Daarnaast is spelmateriaal toegevoegd om jouw gezelschap uit te breiden naar 5 of 6 spelers.

Watergate -  White Goblin Games

In dit spel dat nét deze week is uitgebracht, draait alles om de Watergate-affaire in de jaren 70 van de vorige eeuw. In dit politieke schandaal kwam naar voren dat Richard Nixon nogal sketchy methodes had gebruikt om de Amerikaanse verkiezingen te winnen. In 1974 nam hij ontslag om afzetting als president voor te zijn. In het spel Watergate kruipt één speler in de rol van een journalist, de andere speler vertegenwoordigd het hoofd van de regering van Nixon. Aan Team Nixon de taak om alle geheimen onder de tafel te houden. De journalist moet bewijs verzamelen om het schandaal boven water te krijgen. En dat allemaal in een race tegen de klok. Watergate is geschikt voor 2 spelers vanaf 12 jaar. Het spel zal binnenkort overal verkrijgbaar zijn. 

Bestel Watergate

Terug naar overzicht