The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Verwacht: Uitbreiding Tapestry

Uitbreiding Tapestry: Plannen en Complotten
Dit najaar verschijnt de uitbreiding van het bordspel Tapestry van 999 Games. Tapestry: Plannen en Complotten bevat o.a. nieuwe beschavingen en tapijtkaarten.

Dit najaar verschijnt de uitbreiding van het bordspel Tapestry.  Uitgever 999 Games heeft de uitbreiding Tapestry: Plannen en Complotten volgestopt met nieuwe beschavingen, tapijtkaarten en bezienswaardigheden om in je hoofdstad te plaatsen. Het is nog niet bekend wanneer het spel precies in de winkels verkrijgbaar is.

Tapestry: Plannen en Complotten

De uitbreiding bevat enkele extra onderdelen om een vernieuwende draai te geven aan het origineel. Het basisspel bevat 18 unieke, geschilderde bezienswaardigheden, met de uitbreiding in huis komen hier dus nog een aantal bezienswaardigheden bij. Veel details zijn op dit moment nog niet bekend. 999 Games geeft als tipje van de sluier dat de Tapestry uitbreiding meer interactie tussen de spelers biedt. Maar wat dat precies inhoudt…Wij van The Game Room kijken in elk geval uit naar de uitbreiding van het populaire bordspelletje!

Over het bordspel Tapestry

Tapestry is een strategisch ontwikkelingsspel voor 1 tot 5 spelers. In Tapestry moet je een beschaving met de meest indrukwekkende historie zien te creëren. spelers ontwikkelen een beschaving op 4 ontwikkelingssporen (wetenschap, technologie, ontdekkingsreis en militair) om steeds betere beloningen en voordelen te ontvangen. Je hebt hierbij de keuze om je op één gebied te richten of om je aandacht gelijkmatig te verdelen over alle sporten.

Heb je Tapestry nog niet in huis? 

Bestel Tapestry online

Terug naar overzicht