The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Verwacht: De Kwakzalvers van Kakelenburg De Alchemisten

De Kwakzalvers van Kakelenburg De Alchemisten
Spellenuitgever 999 Games heeft vandaag bekend gemaakt dat het populaire bagbuildingsspel De Kwakzalvers van Kakelenburg een uitbreiding krijgt.

Spellenuitgever 999 Games heeft vandaag bekend gemaakt dat het populaire bagbuildingsspel De Kwakzalvers van Kakelenburg een uitbreiding krijgt. In De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten kruipen spelers in de huid van alchemisten die patiënten van wonderlijke ziektes gaan genezen. 

Over de uitbreiding

De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten is een uitbreiding op het basisspel De Kwakzalvers van Kakelenburg en is dus géén stand alone spel. De uitbreiding bevat zo’n 20 nieuwe waarzeggerijkaarten en 2 nieuwe ingrediëntenboeken voor het narrenkruid. Met deze uitbreiding in huis kun je (helaas) niet meer spelers aan je gezelschap toevoegen. Dit kan wél met de eerste uitbreiding De Kruidenheksen van 999 Games. 

De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten gaat € 24,99 kosten. Vanaf welke datum het spel precies in de winkels ligt, is nog niet bekend. Wij hopen natuurlijk vlak voor de feestdagen zodat we deze uitbreiding op onze wishlist voor Kerst kunnen zetten.

Bestel de uitbreiding De Alchemisten

Terug naar overzicht