The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Unmatched: Cobble & Fog NL

In de strijd zijn er geen gelijken. Deze uitbreiding bevat vier nieuwe karakters voor het spel Unmatched van White Goblin.


€ 39,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit:

Beschrijving Unmatched: Cobble & Fog NL


Unmatched: Cobble & Fog bevat vier nieuwe helden voor het Unmatched-systeem. Invisible Man gebruikt mist om over het bord te schieten en zonder waarschuwing toe te slaan. Sherlock, met de trouwe Watson aan zijn zijde, smeedt plannen en berekent om de overwinning veilig te stellen. Dracula en de zussen onttrekken je langzaam aan je kracht. Jekyll & Hyde gebruikt de sluwheid van de eerste en de brute kracht van de laatste om de dag te winnen.

In het spel Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het duel met elkaar aan. De helden uit het spel zijn geïnspireerd op actiehelden uit films, boeken of legendes.

Speel dit miniatuurvechtspel

Unmatched is een zeer asymmetrisch miniatuurvechtspel voor twee of vier spelers. Elke held wordt vertegenwoordigd door een uniek kaartspel dat is ontworpen om hun stijl en legende op te roepen. Tactische bewegingen en het oplossen van gevechten zonder geluk creëren een unieke speelervaring die expertise beloont, maar net als je een set onder de knie hebt, komen er nieuwe helden om voor alle nieuwe match-ups te zorgen.

Zo kun je helden uit andere spellen van de Unmatched reeks met elkaar combineren om de duels nog legendarischer te maken! Wie komt er als winnaar uit de strijd?

Deze set bevat:

  • Dracula
  • Jekyll & Hyde
  • Invisible Man
  • Sherlock Holmes


Eigenschappen


EAN
8718026304959
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
9
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
40
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Unmatched: Cobble & Fog NL